Wij hebben een nieuwe naam!


Het begon in 1985. Assurantiekantoor Nico Poel werd opgericht. Zo’n 10 jaar geleden maakte deze naam plaats voor Nico Poel Financiële Diensten. Door de jaren heen hebben we ons als bedrijf ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een stabiele partner die de, soms complexe, financiële vraagstukken compleet helder maakt voor onze relaties.


De toekomst? Wij zijn er klaar voor!
Nu, 37 jaar later, staat er dagelijks een team van 15 specialisten voor u klaar en is het tijd voor de volgende stap. Een stap gericht op de toekomst. Wij zijn en blijven die stabiele partner, maar we vinden het ook tijd voor vernieuwing.

Een nieuwe naam...
Vanaf nu heten we Poel Financiële Diensten en is onze uitstraling volledig vernieuwd. Onze dienstverlening blijft zoals u die van ons gewend bent. We zijn uw partner, die verzekeren, hypotheken, financieel advies en risicomanagement compleet helder maakt!

Bekijk hieronder onze video
De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de ontwikkeling van ons nieuwe logo. Bent u benieuwd hoe ons nieuwe logo tot stand is gekomen, bekijk hieronder ons verhaal.
 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Poel Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie