Mijn favorieten

Poel Makelaardij, gewoon goed in makelenPoel Makelaardij is een jong en dynamisch makelaarskantoor dat zich onderscheidt door een uitstekende dienstverlening, een persoonlijke benadering en verstand van zaken. Eigenaar Vincent Poel heeft reeds vele jaren ervaring zowel in groot Amsterdam als in Purmerend en omstreken en bezit de diploma’s die nodig zijn om het makelaarsvak (want een vak is het) bekwaam uit te oefenen.

Vanuit ons kantoor aan de Noorderweg in Neck-Wijdewormer werken wij vol enthousiasme voor tal van opdrachtgevers. Van starters op de huizenmarkt tot ervaren verhuizers iedereen is bij ons aan het goede adres.

Wij streven naar een transparante, zakelijke en persoonlijke werkwijze. Zodat wij voor u een op maat gemaakt plan kunnen realiseren wat het beste bij uw specifieke situatie of doelstelling past. Poel makelaardij geeft antwoord op al uw vragen en geeft u zekerheid en veiligheid bij de aan- en verkoop van uw woning.

Vincent Poel is geregistreerd bij stichting Vastgoed Cert. Deze stichting vertegenwoordigt een branchebreed platform die makelaars en taxateurs in onroerende zaken certificeert en registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Hierdoor is Poel Makelaardij aangesloten bij een 2 tal branche organisaties, de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA).

Bel eens voor een afspraak en laat u vrijblijvend informeren over alle voordelen die wij u te bieden hebben.
 
Kantoor Vestiging Poel Makelaardij

Poel Makelaardij

WIJDEWORMER

Noorderweg 160
1456 NP WIJDEWORMER
0299-411101
BTW nummer: NL002129832B46