Mijn favorieten

VerkoopWanneer u denkt aan het verkopen van uw woning dan zijn er twee dingen die meteen bij u opkomen te weten: een goede prijs en een snelle verkoop. Logisch. Maar voordat je dit kunt realiseren is een goed verkoopplan nodig.

Poel Makelaardij is de makelaar om samen met u een helder verkoopplan samen te stellen waarin uw wensen centraal staan. Wij zullen zorgdragen voor een gedegen en duidelijke presentatie van uw woning door middel van goede foto’s en een korte en duidelijke verkooptekst met inhoudelijk alle sterke punten van uw woning (hierdoor ziet de potentiële koper in een oogopslag wat hij kan verwachten). Om de toekomstige koper van uw woning goed te kunnen informeren en om problemen te voorkomen zullen wij ons verdiepen in de juridische en bouwkundige aspecten van uw woning. Aan de hand van gedegen marktonderzoek en in overleg met u zullen wij een goede vraagprijs vaststellen. Poel Makelaardij beschikt over de middelen en kennis om uw woning onder andere door middel van het duidelijk herkenbare tuin-en/of raambord, invoering van uw woning in het uitwisselingssysteem van de NVM, presentatie van uw woning op de diverse internetsites (www.poel.nlwww.funda.nl, www.mva.nl, www.jaap.nl) en indien gewenst een doordacht advertentieplan.

Poel Makelaardij kiest voor een persoonlijke aanpak. Uw contactpersoon zal zorg dragen voor de bezichtigingen van uw woning. De onderhandelingen zullen in nauw overleg met u door de makelaar worden gevoerd met de potentiële kopers, hij zal de koopakte opstellen en de uiteindelijke eigendomsoverdracht bij de notaris zal door hem worden begeleid.

Zoals u kunt lezen hebben wij de kennis en middelen in huis om samen met u de verkoop van uw woning tot een succes te maken.
Graag maken wij vrijblijvend op basis van uw wensen een passend verkoopplan. Want makelen is maatwerk. Belt u ons voor een vrijblijvende afspraak?