Mijn favorieten

Nico Poel Financiële Diensten


Het kopen van een eigen woning is een grote stap die meestal gepaard gaat met grote leningen. U zult op zoek moeten naar de hypotheek die het best past bij uw persoonlijke situatie. De vraag welke hypotheek dit is, is niet simpel te beantwoorden. Het is daarom van groot belang om u goed te laten adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur. De makelaars van Poel Makelaardij zijn experts op het gebied van verkoop, aankoop en taxatie van woningen. Voor deskundig advies op het gebied van verzekeringen en financiën bent u aan het goede adres bij de financiële experts van Nico Poel Financiële Diensten. 

De unieke samenwerking met dit gerenommeerde assurantiekantoor zorgt ervoor dat u, indien u dit wenst, alle zaken die komen kijken bij het kopen en verkopen van uw woning onder één dak kunt onderbrengen.


Nico Poel Financiële Diensten is al meer dan 35 jaar een begrip in Noord-Holland. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website: www.nicopoel.nl.
U kunt uiteraard ook voor vrijblijvend advies een e-mail sturen naar info@nicopoel.nl of telefonisch contact opnemen met nummer 0299-430445.