Mijn favorieten

Professionele aankoopbegeleiding v.a. € 1495,-


Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Zowel op persoonlijk als op financieel gebied verandert er veel. Een nieuwe omgeving, een hypotheek, de inrichting van een nieuw huis. Het is dan ook belangrijk dat u weet wat u koopt. De aankoopbegeleiding van Poel Makelaardij biedt u vele voordelen bij het kopen van uw droomhuis.

Poel Makelaardij kan als NVM kantoor doelgericht, op basis van uw woonwensen, een uiteenlopende selectie van woningen maken, die wij samen met u gaan bezichtigen. Wij adviseren over de prijs en de bouwkundige staat en geven een indicatie over de eventuele toekomstige onderhoudskosten. Daarnaast strekt ons onderzoek zich uit naar o.a. gemeentelijke regelgeving, juridische aspecten, bestemmingsplannen, eventuele erfdienstbaarheden, bodemverontreiniging, enz.

De onderhandelingen zullen uiteraard in goed overleg plaatsvinden zodat u samen met de makelaar precies weet wat er is afgesproken met de verkopende partij. De makelaar ziet er op toe dat de afspraken die zijn gemaakt als zodanig ook worden opgenomen in het koopcontract. Tevens begeleiden wij u tijdens de inspectie van de woning op de datum van levering alsmede met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Maar ook na de overdracht kunt u altijd op ons blijven rekenen!

De aankoopbegeleiding doen wij op "no cure-no pay" -basis hetgeen inhoudt dat wanneer onderhandelingen daadwerkelijk leiden tot een koopovereenkomst, wij u de van te voren afgesproken courtage in rekening zullen brengen. U kunt ons ook inschakelen voor een deeltraject, bijvoorbeeld als u uw woning reeds heeft gevonden en ons wenst in te schakelen voor de onderhandelingen en/of juridische afhandeling.

Wij bieden u een full service pakket, tegen een scherp tarief vanaf € 1495,- excl. BTW

Wilt u meer informatie over het kopen van een woning of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met ons kantoor, ons telefoonnummer is: 0299-411101 of mail uw vraag naar info@poel.nl.